8. Col·laboracions

Llicenciada en Comunicació Social especialitzada en estratègies de comunicació i narratives per a organitzacions i iniciatives que aporten valor social, a ajudant-les a aconseguir un major impacte. Combino comunicació i acció en el desenvolupament de projectes d'innovació social.

UpSocial

Sòcia fundadora. Directora de programes i comunicació en empresa social adreçada al disseny i desenvolupament de processos d’innovació per resoldre reptes socials.

JUMP Math

Definició i gestió de la marca i comunicació d’empresa social dedicada a la innovació educativa, implantant el seu programa de matemàtiques en centres educatius d’Espanya i Xile.

Creas

Estratègia de marca i comunicació, així com redacció de missatges per al primer fons d’inversió d’impacte d’Espanya.

TMB

Conceptualització i redacció de missatges per al programa de fidelització d’usuaris JoTMBé de Transports Metropolitans de Barcelona.

SinergiQ

Coordinadora de projectes en consultoria de relacions internacionals. Col·laboracions amb Casa Àsia, La Red Innova, Fundació Formació i Treball, Varda Group i The Pew Charitable Trust, entre d’altres.

CLIC-CLAC

Consultoria pròpia especialitzada en estratègies de posicionament i comunicació per a organitzacions i iniciatives amb finalitat social. Col·laboracions amb Ecodes, Metges Sense Fronteres, Intermón Oxfam, Stone Soup i Accenture InnovAcción, entre d’altres.

Fundación Vicente Ferrer

A càrrec del missatge corporatiu i de la identitat visual  Espanya i l’Índia, on la fundació desenvolupa el seu programa de cooperació internacional.

Col·laboracions

Gaudeixo col·laborant amb projectes que cerquen aportar valor a la societat i generar impacte, com ara 3piedras.org i prismaciencia.org.

Llicenciada en Comunicació Social especialitzada en estratègies de comunicació i narratives per a organitzacions i iniciatives que aporten valor social, a ajudant-les a aconseguir un major impacte. Combino comunicació i acció en el disseny i gestió de projectes en l’àmbit de la innovació social.